Svenske fru Birgitte

Vejen ad hvilken – en gyserføljeton – 3. afsnit

At finde et forlag i disse tider er næsten for godt til at være sandt. Det var det heller ikke.

Da jeg var kommet mig over champagnerusen, nærlæste jeg kontrakten. Den var ikke helt god. Det var tydeligt – også grafisk – at et par paragraffer, dem der sikrede mig mine rettigheder, var faldet ud. Jeg tænkte at det nok var en fejl som vi nemt kunne rette op på.

Hvad der så skete, er jeg ikke helt klar over. Det møde hvor vi skulle tale om kontrakten, kom aldrig til at handle om kontrakten, og udgivelsen svævede nu mellem stjernerne. Da jeg ikke kunne få noget ordentligt svar på hvad der var sket, besluttede jeg at trække mit manus.

Siden talte jeg med flere af forlagets tidligere forfattere og indså at jeg havde været heldig at komme fri i tide.

Så klog af skade – og mange, mange måneders ørkesløs venten, besluttede jeg at tage mit og Svenske fru Birgittes liv i egne hænder. Jeg ville udgive gennem et respekteret forfatterandelsforlag.

Hvis de ellers ville have mig.

 

Om Birgitte Jørkov

Forfatter
Dette indlæg blev udgivet i Svenske fru Birgitte og tagget . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Svenske fru Birgitte

  1. Svenske fru Birgitte er en uhyre velskrevet bog om en kvindes vanskelige vilkar omkring 1485 – og en ung kvindes indre kamp i nutidens Danmark. Den er sanselig, smuk og rammer plet med sine saftige beskrivelser af savel frugter som livets frugter. Faderfiguren er v?sentlig, bade dengang og nu – en far kan spolere meget, men ogsa v?kke til opror og nye veje. Birgitte Jorkov er en drevet forfatter, bogen er fascinerende – l?s den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *