Svenske fru Birgitte

Vejen ad hvilken – en gyserføljeton – 1. afsnit

Da jeg havde skrevet historien om Svenske fru Birgitte færdig, troede jeg at det største arbejde lå bag mig. Romanen var læst og kom­menteret af både en ekspert i kvindeliv i middelalderen og af en professionel litteraturkonsulent.

Svenske fru Birgitte og jeg var klar til at indtage verden. Troede jeg.

Man tror så meget når man gerne vil tro. Men mens jeg havde siddet med næsen nede i middelalderen, havde verden forandret sig. Bogpriserne var blevet frie, og bogen var blevet en vare som røg i indkøbskurven sammen med mælk og kartofler.

 

Om Birgitte Jørkov

Forfatter
Dette indlæg blev udgivet i Svenske fru Birgitte. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *