SOMMERHISTORIE 3

PRADAPOSEN

Hun var ikke til at undgå at få øje på – damen med videokameraet.

Det var ikke fordi hun hele tiden vimsede rundt med det snurrende kamera, mens hun begejstret kommenterede alt og alle på bredt amerikansk. Det var heller ikke fordi hendes pink- og mintstri­bede kjole var iøjnefaldende for stram til hendes svulmende former, eller fordi hendes ti-tyve lillepige-armbånd glimtede omkap med Middelhavets bølger. Og slet ikke fordi hendes hennafar­vede hår virkede alt for ungdommeligt til hendes hængende øjenlåg og kinder.

Det var sådan set heller ikke posen der hang på hendes ledige venstre arm, en diskret elegante indkøbspose i glittet elfenbenshvidt stoppet til randen med småpakker. Midt henover posens forside stod med store klassiske bogstaver i mørkeblåt: PRADA.

Det var tanken om hvad der dog kunne gemme sig i alle disse pakker i posen.

Om Birgitte Jørkov

Forfatter
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *